PAKAO za Crvenu zvezdu, Partizanu se otvara put do odbrane ABA trofeja?
Miloš Teodosić i Adam Hanga, Foto: Starsport

katastrofa

PAKAO za Crvenu zvezdu, Partizanu se otvara put do odbrane ABA trofeja?

Ne može gore?

Objavljeno:
D T

Košarkaš Crvene zvezde, Adam Hanga, poručio je da najverovatnije neće ponovo igrati ove sezone.

Iskusni bek je tako otkrio izuzetno lošu vest pred samu završnicu sezone, odnosno odlučujuće utakmice u ABA ligi, zatim i prvenstvo Srbije.

- Najverovatnije je sezona za mene završena. Polomiio sam kost na dva dela, juče sam skinio gips i moraću da mirujem između šest i osam nedelja - rekao je Hanga za mađarsku televiziju "M1", a preneo je "nemzetisport.hu".

Adam Hanga
Adam Hangafoto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, dva dana pre oglašavanja nekadašnjeg košarkaša Real Madrida i Barselone, između ostalih ekipa, Crvena zvezda je objavila da je došlo do povrede na jednom treningu.

Košarkaš je objasnio šta se dogodilo.

- Tokom treninga u utorak primio sam udarac u ruku. Bila je potpuno bezazlena situacija, borili smo se za loptu, zglob moje ruke je išao prema gore, a lakat mog saigrača prema dole. Nažalost, metakarpalna kost je pukla na dva dela - objasnio je Mađar.

Nema sumnje da je izostanak Adama Hange veliki hendikep za Zvezdu u daljoj borbi za ABA trofej. Sa druge strane Partizan "zdrav i prav" ide ka polufinalu, a verovatno i finalu. Motiv crno-belih biće ogroman, da sruše Zvezdu u gostima, a crveno-beli će definitivno biti osakaćeni. Bez Hange, sa rovitim Topićem i Teodosićem...

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso sport/Kurir/A.K)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.